Subsidies? Dakisolatie Antwerpen informeert u grondig!

Dakisolatiesubsidies in Antwerpen

Premies Subsidies Dakisolatie AntwerpenBent u van plan om uw dak te laten isoleren, zorg er dan voor dat u kunt genieten van alle subsidies!

Dakisolatie Antwerpen is tot in het detail op de hoogte. Zeg hoge energiefacturen vaarwel. Een degelijke dakisolatie zorgt namelijk voor een serieuze daling van uw energiefactuur. Isolatie is meer dan de investering waard! Zoekt u een expert die u wegwijs maakt in het oerwoud van subsidies? Dakisolatie Antwerpen staat voor u klaar!

Vraag nu uw offerte aan bij Dakisolatie Antwerpen!

Contacteer ons

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Zeg ja tegen subsidies! Dakisolatie Antwerpen zegt ja tegen u

Dien online uw aanvraag in voor een dakisolatie premie. Laat die isolatie plaatsen door een erkend aannemer, zoals Dakisolatie Antwerpen, en de premies zijn dubbel zo hoog dan wanneer u de isolatie zelf plaatst. Wij helpen u met alle plezier bij de berekening, zodat u duidelijk weet wat u bespaart. Sommige steden geven zelfs een extra isolatiepremie als u milieuvriendelijke materialen gebruikt. Kies voor subsidies, met Dakisolatie Antwerpen.

Vraag snel uw offerte aan!

Blije belastingbrief

Ze maken een mens gelukkig… subsidies! Dakisolatie Antwerpen weet er alles van. Wist u dat de federale overheid u in 2015 een belastingvermindering van 30% schenkt op uw energiefactuur als u kiest voor dakisolatie? Iedereen die belastingplichtig is in België kan ervan genieten, zolang de isolatie maar geplaatst is door een erkend aannemer. Dit principe geldt helaas niet voor nieuwbouwwoningen. Uw woning moet bij aanvang van de werken 5 jaar oud zijn. De aanvraag doet u door de juiste codes in te vullen op uw personenbelasting. Wij helpen u met plezier verder.

Zeker zijn van alle subsidies? Dakisolatie Antwerpen staat aan uw zijde. Vraag nu uw offerte aan!

Lees ook:

Wilt u uw dak professioneel en voordelig laten isoleren in Antwerpen?

Stel ons uw vraag


Klanten vertellen

VRAAG UW OFFERTE AAN!