Dakisolatie Antwerpen informeert u over alle premies voor dakisolatie

Premies Dakisolatie

Premies Subsidies Dakisolatie AntwerpenDakisolatie Antwerpen is de snelste weg naar een hoger gezinsbudget!

Via een niet-geïsoleerd dak verliest u gigantisch veel warmte. Dus ontvangt u elke maand een te hoge energiefactuur in de bus. Dakisolatie Antwerpen zorgt voor een forse daling van uw energieverbruik.

Het isoleren van uw dak is een investering die u op termijn dubbel en dik terugverdient. Dakisolatie Antwerpen geeft u vakkundig advies over het isoleren van uw dak én alle voordelen die dat met zich meebrengt.

Contacteer ons

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Zeg ja tegen belastingvermindering

De federale overheid geeft u in 2015 een belastingvermindering van 30% op uw energiefactuur als u uw dak laat isoleren. Deze vermindering geldt voor iedereen die belastingplichtig is in België. Het maakt zelfs niet uit of u huurder of koper bent. Wel moet een erkend aannemer, zoals Dakisolatie Antwerpen, de dakisolatie plaatsen.

Dakisolatie Antwerpen doet dit met alle plezier voor u. We bezorgen u ook de nodige attesten. Dit geldt echter niet voor nieuwbouwwoningen. Uw woning moet bij aanvang van de werken 5 jaar oud zijn. De aanvraag doet u door de juiste codes in te vullen op uw personenbelasting. Wij helpen u met nauwkeurig verder.

Vraag een dakisolatie premie aan

Maar dat is nog niet alles. De Vlaamse overheid en netbeheerders werkten samen aan een premie voor dakisolatie. U kunt uw aanvraag online indienen. Deze downloaden en per post weer terugsturen, kan ook. In ieder geval moet uw netbeheerder uw aanvraag ten laatste een jaar na de datum van uw factuur ontvangen hebben.

Laat u de isolatie plaatsen door een erkend aannemer, zoals Dakisolatie Antwerpen, dan zullen de premies dubbel zo hoog zijn dan wanneer u de isolatie zelf plaatst. Het bedrag dat u kunt terugverdienen per vierkante meter hangt af van de isolatiewaarde. Dakisolatie Antwerpen helpt u graag bij de berekening, zodat u een idee heeft van wat u kunt besparen.

Extra premie dakisolatie

Ook sommige steden geven een extra premie dakisolatie wanneer u kiest voor milieuvriendelijke isolatiematerialen zoals hennep, schapenwol of vlas. Dakisolatie Antwerpen helpt u bij het kiezen en plaatsen van die dakisolatie die u fiscaal gezien het meeste oplevert. Vergeet ook niet dat, als u de isolatie door Dakisolatie Antwerpen laat plaatsen, u recht heeft op een verlaagd BTW-tarief van 6% wanneer uw woning ouder is dan twee jaar.

Dus twijfel niet langer en neem contact op met Dakisolatie Antwerpen. U verdient uw investering gegarandeerd terug!

Ja, ik wil besparen en vraag nu mijn offerte aan bij Dakisolatie Antwerpen!

Lees ook:

Wilt u uw dak professioneel en voordelig laten isoleren in Antwerpen?

Stel ons uw vraag


Klanten vertellen

VRAAG UW OFFERTE AAN!