Dakisolatie Antwerpen, uw expert in de isolatie van elk dak

Diensten

Dak Isoleren AntwerpenU kunt bij Dakisolatie Antwerpen terecht voor de isolatie van zowel platte als hellende daken. Beiden hebben echter een andere aanpak nodig. Dankzij onze jarenlange ervaring, kennen we bij Dakisolatie Antwerpen de finesses van het vak. Platte daken of hellende daken isoleren? Geen enkel probleem! Bij Dakisolatie Antwerpen bent u aan het juiste adres voor de beste isolatie, tegen de scherpste prijs!

Vraag nu uw offerte aan!

Contacteer ons

Kloosterstraat 118, 2000 Antwerpen

(+32) 03 / 808.02.46

(+32) 03 / 808.02.46

info@dakwerkeninantwerpen.be

Ma – Vr: 9:00 – 18:00

Isolatie platte daken

Om een plat dak kwalitatief te isoleren, kijkt Dakisolatie Antwerpen eerst naar de dakopbouw. Er zijn drie verschillende methodes die wij kunnen toepassen:

  • Het koud plat dak. We isoleren langs de binnenzijde, zodat de warmte van uw woning de draagconstructie met de waterwerende laag (beton, hout, rubber, epdm of roofing) niet opwarmt. Deze techniek gebruiken we bij Dakisolatie Antwerpen voornamelijk bij platte daken die om technische redenen maar een beperkte hoogte kunnen hebben. De isolatiematerialen die wij gebruiken zijn glaswol, rotswol of isolatieplaten.
  • Het warm plat dak. Hier brengen we de dakisolatie aan langs de buitenzijde van de dakconstructie, zodat de constructiematerialen zelf als het ware mee in de isolatieschil zitten. Bovenop de isolatie brengen we een afdekking zoals epdm, rubber of roofing aan. Bij deze methode gaat de dakconstructie minder uitzetten en het risico op barsten en scheuren is klein. De constructie fungeert ook als een perfecte warmtebuffer. Hier werken we als isolatiematerialen met XPS-platen (polystreenplaten gemaakt van restproducten uit aardolie) of PIR-platen (een polyisocyanaat isolatieplaat).
  • Het omgekeerd plat dak. We gaan de isolatie op de waterkerende laag leggen zodat ook deze bescherming krijgt binnen de isolatieschil. Een laag van grind, hout of tegels zal de isloatie beschermen. Deze methoude gebruiken we frequent bij dakterrassen, balkonnen en platte daken waar vaak op gelopen wordt. Als isolatiematerialen gebruiken we hier XPS-platen en PUR-platen (polyurethaanplaten).

Een plat dak isoleren, vergt vakkennis. Bij een verkeerde plaatsing is de kans op vochtproblemen namelijk zeer groot. Het gevolg is vaak dat we de hele dakconstructie dienen te vernieuwen. Dus bespaar uzelf die extra kost en neem van bij het begin een expert onder de arm.

Dakisolatie Antwerpen isoleert uw plat dak tegen de scherpste prijzen én informeert u over alle energiepremies. Bespaar dubbel, met Dakisolatie Antwerpen.

Vraag snel uw offerte aan!

Isolatie hellende daken

Welke isolatie het best geschikt is voor een hellende dak, hangt tevens af van de opbouw van uw dak. Bij Dakisolatie Antwerpen informeren we u over alle mogelijkheden, zoals:

  • Bij een spantendak (nieuwbouw) gebruiken we vaak glaswol of minerale wol. Dit materiaal is makkelijk op maat te snijden en te plaatsen.
  • Bij een gordingendak (meestal bij oudere woningen) plaatsen we een eerste laag isolatie tussen de spanten. Dat volstaat echter niet en daarom brengen we geschrankt nog een tweede laag aan. Zo voorkomen we luchtlekken. Soms gaan we ook nog werken met extra latten tussen de gordingen.
  • Bij een sarkingdak gaan we de isolatie bovenop de bestaande dakconstructie plaatsen. Meestal gebruiken we hiervoor een harde isolatieplaat.

Laat uw hellend dak isoleren door Dakisolatie Antwerpen. Wist u dat het werken met een aannemer niet duurder is dan er zelf aan te beginnen? Door het verlaagde Btw-tarief van 6%, de dakisolatiepremies en belastingvoordelen, laat u uw isolatie voordelig uitvoeren door een professional.

Kies voor duurzame kwaliteit

De dakwerkers van Dakisolatie Antwerpen voeren alle werken met zorg uit. Kies voor duurzame kwaliteit tegen de beste prijs, met Dakisolatie Antwerpen! Wij isoleren zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, zowel platte als hellende daken.

Vraag nu uw offerte aan!

Wilt u uw dak professioneel en voordelig laten isoleren in Antwerpen?

Stel ons uw vraag


Klanten vertellen

VRAAG UW OFFERTE AAN!